Är man en hjälte eller?

Igår eftermiddag var jag riktigt duktig. Jag lyckades på skynda Alex utredning om vårdbidrag på försäkringskassan. Fick ett direkt nr till en kille där som var jättetrevlig. Vi pratade ganska länge om hur allt går till med utredningar och beslut. Så nu har jag lite mer koll på allt tackvare honom. Han sa först att våra handlingar kommer tas upp i början av oktober uppe stockholm då de är tvungna här nere i norrköping att ta hjälp av dom. Men jag lyckades övertala honom att ta i detta själv i sin " bråskade" hög. När jag sa att jag varit arbetslös sen i sommras kom väl mänskligheten fram i honom och han kanske tyckte synd om mig och ville då personligen utreda vår ärende.
Han sa så här ordagrant    - Jag tar på mig denna utedning själv och lägger i min "bråskandehög" och ser till att det blir behandlat fort bara för att din situation ser ut som den gör då du är arbetslös.
TACK.... åhhh TACK!!   När vi la på kände jag mig perfekt riktigt perfekt, jag kunde klara allt nu..... ge mig ett uppdrag jag klarar det. Han sa oxå att det kommer ändå dröja nån 1½ mån innan, men antagligen betydligt fortare än om det skulle blit uppskickat till stockholm.

Idag ska jag vara moraliskt-stöd åt mamma. Vi ska nämligen träffa biståndhandläggaren hemma hos mormor idag. Vi vill försöka få mormor att förstå att den situation hon är i är ohållbar. Att hon inte klarar sig själv längre. Antagligen kommer det bli skrik å gap och då ville mamma ha mig där! Jag frågade mamma igår om hon ville det och hon sa direkt ja!
Det är synd om både mamma å mormomr. Mamma är det sybd om för att dett är hennes kära mamma som börjar bli riktigtg dement och har noll koll på allt. Mormor för att hon känner sig styrd av mamma och verkligen inte minns vad som sades 2 minuter innan. Fy, vad hemskt!!

Skönt att man kan hjälpa till!!

Ursäkta att jag finns!!

Nu har jag varit hos tandläkaren.
Hon sa nästan direkt att hon skulle röntga och jag bad om ett sådant skydd för strålning bara för jag är med barn, men hon bara sa - Det är ingen fara...... HALLO, ingen fara... skit på dig  -Men jag SKA ha ett skydd annars behövs ingen röntgen.  -Okey, sa hon o suckade. Hon fick ju nämligen lyfta på sitt feta arsle och gå å hämta ett för nån sköterksa fanns ju inte som hon kunde be!
Sen trycker hon in en sån där grej man måste han i truten för att det ska bli kort. Saken hör till bara att när hon sa tryck ihop med tänderna så tog gommen i mot först och det gjorde skit ont så jag drog ut den och sa vänligt med lite tårnar i ögonen att det inte går för gommen.   - Jo, men det är bara att trycka ihop. - nä, det går inte.
Hon försökte ändra lite på den och det blev något bättre men hade fortfarande skiten i gommen.  Jag tröck ihop o höll på att dö av smärta, men då tänkte jag att jag ska snart föda barn å då gör det ännu ondare.
Korter väl tagen och hon kolla med spegel å krok i munnen, sa att vi kan ta bort den idag, om 1 vecka eller efter födseln för nån broska var det inte. Hade smärtan försvunnit efter nån vecka var ju det bra. JAg tänkte att idag vill jag inte för jag måste förberda mig på sådant. Så jag skulle säga vad jag ville om 2 veckor då jag skulle tillbaka och laga ett hål.

Jag tycker att detta besök var väldigt konstigt. Hon var rätt ung denna LEG. TANDLÄKARE. men jag tycker att hon inte hade nån respekt för mig som både var gravid eller mig som människa. De kanske inte får lära sig sånt i skolan längre.

Så nu är det bara att vänta två veckor.

tandläkaren

Så har man fått ont i en visdomtand nu med.... jössös!  Vis dom tand......himla namn det där!!!
Nå väl jag ska iaf till tandläkaren idag kl halv 2 och de ska kolla på den och se till att jag inte har ont i den... jaha inte har ont i den, menar dom att de redan ska ta ut den idag eller bara sätta nåt skydd på den till det är dags att ta bort den.... no idea! Undrar om man får vara gravid när man tar bort den sen..... alltså får man ta bedövning och så när man är det???? Hmm, har inte tänkt på det. Kan väl inte vara nån fara..... eller? Det är väl bara lokalbedövning och det berör väl inte barnet.? Jag som nästan aldrig vart hos nån tandläkare. Bara lagat 1 hål i hela mitt liv..... sen är jag lite skraj för dom där tandläkarna med..... å borren...... och varför ska de alltid prata med en när man ligger där med munnen helt öppen och bara kan svara... aujaaajja..skkirjauuuu!!. Herregud håll tyst!!!!

Annars inget nytt..... jo eller nää.. ehh min gamla mormor har ju börjat blir hel snurrig nu, hon minns inget av vad som hände igår och när man pratar med henne så svarar hon knappt för hon är liksom inne i nån slags dimma. Jag borde vara van vid såna gamla människor eftersom jag jobbar mät. Jag som trodde jag hade världens tålamod med gamla. Det har jag inte med henne... jag blir skit irriterad på na så fort hon säger nåt som är fel..... men vet ju att hon inte rår för det. Tror jag är rädd för henne mer än de man jobbar med. Har liksom mer respekt på nåt vis... eller fattar ni?
Imorgon kommer biståndhandläggaren till na och min mamma ska prata med henne om att få in mormor på ett boende. Tyvärr vill ju inte mormor in på nåt boende, men hon klarar sig inte alls själv längre. Inte ens hyigen, medicin eller nåt!
Hon ramlade i lördags hemma och satt och skrek

trött idag

Idag lämnade jag lillen på dagis och sen åkte hem. Han åt inte så himla bra frukost och det gör mig lite orolig så han inte får känning på dagis. Det är alltid den där oro känslan jag har i kroppen som jag hatar. Den lär nog aldrig försvinna.

Vad ska jag göra idag då?? Jag skulle behöva tvätta och städa, men jag är så trött hela tiden. Skulle kunna sova non stop nu. Kl 14 är det dags att hämta lillen igen och tiden dit går så fort. Jag får se hur jag gör med allt hemma.

Vi hörs senare eller nåt!
hej


Så här är det


Jävla sjukdom.

Igår var jag med min son på diabetsmottagningen. Allt var som väntat......hba1c hade höjts. Man blir ju ledsen även fast det som sagt var väntat. 6.7 låg det på nu och bara för nån månad sen låg det på 5.6. De höjde insulinet yttligare nu till 6 på morgon och 5 på kvällen. Läkaren sa att det liksom är sista chansen att göra på det här viset. Om det inte har blivit bättre om 1 månad kommer det bli att han kommer få ta insulin även till varje måltid. Det gjorde så ont när hon sa det. Sticka honom yttligare två grr till varje dag. Han som är så rädd för det. Jag orkar inte med det här längre känns det som. Igår kväll grät jag massor och det var så skönt samtidigt som jag nästan får ångest att jag inte kan göra något åt det alls. Jag är helt maktlös och kan inte hjälpa mitt barn att bli frisk.  De flesta sjukdomar går ju över, men inte den här jävla diabetesen. JAG HARTAR DET HÄR!!!!!!!!!

Önskar jag hade nån i samma sits med en liten kille med samma sjukdom.  Nån som förstår hur det är i vardagen och känslor och allt. Många ser inte baksidan av sjukdomen allt som den innebär. Gråt, irritation, illamående, känningar osv.......

Orkar inte skriva mer nu. Kanske senare för jag måste få lätta på trycket!
 KRAM

Klipp klipp

Klockan 14 idag ska jag med lillen till frisören. Det är hans första gång och han är helt uppspelt över det här. Jag med är det. Fast vad dyrt. 250 spänn för att klippa han, inte klokt vad de kan ta betalt., juste timpenning.

Ikväll blir det att handla och fika med svärföräldrarna. Imorgon ska vi såga ved till vintern och kl 15 ska vi bort till ett par kompisar. Det ska bli kul för vi ses alldeles för sällan. Kommer säkert bli prat om alex och hans diabetes vilket jag inte orkar prata om. Vill bara leva på som vanligt och ha det trevligt imorgon. Det tär på en att alltid behöva berätta om hur han mår och hur allt går med insulin och blodsocker och mat ........blablablablalbla!!!!!!!!
Folk fattar j ändå inte hur det är. De kan inte ens tänka sig.
Det första Lilllen fråga när jag berättade att vi skull till dom på lördag var hans första fråga - Blir det lördagsgodis då?? Grejen är att jag hade tänkt att inte det skulle bli nåt sånt där och det de vi ska till med. Alex blir liksom hög på socker nu när han väl äter det.

Oj, måste dra!!!

mynigheter alltså!

Varför syns inte min profilbild på min sida när jag kollar?? Ska inte den vara typ i nåt hörn högt upp på sida? Om nån vet kan ni väl skriva!!! Tack!

Idag blev jag så arg när jag kom hem och gick igenom posten. Fick ett brev från AF där det står att de har avskrivit mig från och med 2008-09-12....... VAD I HEL*_?)&¤
Jag har sagt till dom 118 gånger att jag ska ha barn 2008-12-09 och att de DÅ ska skriva av mig, men ändå likförbannat fattar dom inte och gör fel. Jag vet ju precis hur felet vart till med.

När man kommer till AF och skriver in sig träffar man en person. Sen nästa gång man kommer träffar man en annan bara för den personen man träffa först inte är där -MEN VI SKA NOG HJÄLPA DIG ÄNDÅ!
Nu när jag ringde och skulle försöka få nån klarhet i allt pratade jag med en kärring som först och främst inte fattar mitt person nr. Jag sa mitt person nr och hon repeterar ett helt annat.... HALLO!!!?
Jag säger mitt nr igen och hon repeterar ett annat. Jag nästan skrek till henne att lyssna och hon -ehh,vadå?? Är det inte 8602........? NEJ, det är 8206...idiot! Säger att jag fattar varför det blir fel då ni inte verkar lyssna på era sökande!
Jag frågar om det kommer bli något strul med A-kassan och med mina utbetalningar. Hon hon säger Nää.
Det hoppas jag verkligen, sa jag för jag orkar inte ta itu med alla papper och hålla på en gång till. Hon sa att allt skulle flyta som vanligt.
 -Ja, sa jag för jag vet ju vad du heter så jag hör väl av mig igen om nåt blir fel så får DU rätta till det!
Sen säger idioten
-Så jag ska låta dig stå kvar som lokalvårdare då???
- Ehh, ja! Sen även som undersköterska
-VA!? säger hon då Är du det med!
- Men herregud ,sa jag. Jag har varit hos er 2 gånger och verifierat papper om det och ändå står det inte med i mina uppgifter. Raderar ni all fakta så fort  man går från er eller??????
- Nä, det gör vi inte, men jag ska kolla lite noggranare.... Jo föresten här står det!!!
- Dåså, sa jag. Då hoppas vi att jag inte behöver höra av mig till er en gång till då och att mina pengar kommer rulla in som vanligt på mitt konto!!!!!!!?
- Ja
Sen slände jag på luren så det tjonga om det!!!
De fattar verkligen inte vad de gör med människor. Jag har varit så irriterad över detta hela eftermiddagen och går och tänker på att nåt mer kommer att hända innan det här är uppklarat. Tror inte att det var sista gången jag ringde henne.

Sen hände det en jättelurig sak med min lillebror igår. Han fick hem ett brev från försäkringskassan om att han har lämnat in en anmälan om arbetsskada på jobbet. Grejen är den att han är arbetslös och har inte skadat sig.
Så han ringde dom idag och fråga lite omvad som hänt!
- Hej! Jag heter Patrik och undrar varför jag har fått hem ett brev om en ansökan om arbetssakda. Jag har inte ens ett jobb och har absolut inte skadat mig.
- Jo,det står klart och tydlig här att du har lämnat in en sådan ansökan för ett tag sen.
-Nej, säger lillebror- Ta bort det där från systemet för det stämmer inte.
- Men nu står det ju att du har sökt om det.
- Ja, men det stämmer ju inte!!!!!!!!!! Ta bort det.
Jaja, säger hon med en sån där ironisk röst.  Precis som om hon strunta i Patrik och tänkte lämna det så ändå.
Jag sa till han att ringa imorgon igen och se om hon verkligen tagit bort det.
Snacka om att myndigheter har koll på läget. Inte undra på att samhället är som det är!!!!

Nu ska jag kolla på TV... HEj


Helgen!

Jag tar tillbaka om det jag skrev i inlägget innan om rally. Det var jättekul och bilarna kom typ med bara nån minut mellan. Det var riktigt spännande att se hur fort de kom och hur det tog kurvorna. Vissa gjorde det jättesnyggt medans andra klantade sig. Vi var där i nästan två timmar. Sen skulle det vara ett uppehåll till kl 21 och då var det för sent för att vi skulle orka med. Speciellt när lillen var med oxå!

Sen på lördagen åt vi en mysfrulle och sen packades väskorna för Alex och jag skulle sova hosv mamma lör till sön!
Alex var helt i extas och var jätte ivrig att komma iväg. Klockan var väl typ halv tio eller nåt när vi satt oss i bilen och åkte. Musiken hade Alex bestämt och det blev Mange smiths " GLASSIGT"  Alex sjöng för fulla muggar och han kan rappa lite av texten. Han tog på sig mina solbrillor med och var hur söt som helst!
Väl framme hos mamma blev det lite mellis och sen ut till deras jakt mark och kolla om nåt djur hade ätit av äpplena de lagt ut dagen innan. När vi kommer upp med bilen skriker mamma till att det står en hjort på gärdet en bit ut.
-Fasen, sa mamma och vi som inte tog med oss geväret. Sen en lång följd av svordomar.....hehe!!
Bara för att vi var med tog de inte med sig gevären för Alex. Men såhär i efterhand hade han nog inte fattat vad det hade handlat om om man skjutit hjorten.
Jag hade ju kunnat sitta kvar i bilen när med han när de tagit ur den på alla dess inälvor....urk!
Nää sånt ska inte lillen behöva se än!
Hem i rallyfart och kjell kklädde på sig jaktkläderna och gav sig ut för att se om den var kvar. Han åkte ut vid 13 och kom tillbaka runt 21 tror jag. Jäkla tålmodigt får jag lov att säga. Orka sitta på pass i ett jakttorn i så många timmar.

Mamma gjorde jag en extrem home makeover på. Plattade hennes hår och sminkade henne. Hon blev hur snygg som helst. Jag tycker verkligen att hon ska ha håret så jämt. Hon blev liksom 5 år yngre. Men kjell tyckte att hon var bra i det krulliga håret... hmm!

Sen söndag åkte vi hem runt efter lunch. Det var skönt att komma hem. Att få träffa sambon igen. Kvällen blev lugn.

Idag ska jag bara plocka lite och tvätta av väggarna i badrummet efter murbruket.

RALLY!

Ikväll kl 18:00 ska vi ut nånstans i skogen och kolla på rally. Det är sambons chef som kör SM nu i helgen.  Så vi tänkte att det kunde vara kul att kolla lite, vi har aldrig gjort nåt sånt innan.  Måste se till bara att vi har vamra kläder med oss då det säkert kan bli kallt att bara stå å glo...........swichhhhh......en bil......10 minuter senare......swichhh... en till. Grejen är ju att det bara kommer nån bil då å då så nån "fart" är det ju inte...hehe fart!!!
Matsäck måste jag fixa med!! Kaffe och mackor tänkte jag.... ja, och självklart saft till lillen. Eller kanske varm choklad..mums Varm choklad it is! Vad för pålägg då? Kokt körv, ost, och ägg mackor kanske...? Jo, det blir finemang!!!
Imorgon åker jag och lillen till mamma och sover. Tänkte åka rätt så tidigt så sambon kan få börja i badrummet så det blir klart nån gång. Kommer att sakna älsklingen, vi som aldrig knappt sovit från varandra. *suck*

Just de ja. Köpte nya krukor till sovrummet igår på Bauhaus. 10 kr styck och sen lite blommor till dom med. Det blev jättefint,tycker jag iallfall.

Nu ska jag försöka ringa mamma!!!
HEJ

Spela musik om kärlek till kärlek

Sitter just nu och spelar musik för bebisen. Jag la mobilen på magen med högsta volym, men inget hände knappt. Jag trodde att bebis skulle börja hoppa massor.....men nää. Hmm! tyckte det var konstigt. Den kanske blev så förvånad att den inte visste vad den skulle göra....... men vad annars finns det att göra där inne!!?

Jag stannde upp nu ett slag innan jag fortsatte att skriva. Ni vet den där låten med lars Winnerbäck " om du lämnade mig nu"..... åhh, vad den är bra! Jag lyssnade på den nu och vad jag älskar den samtidigt som jag mår dåligt av den. Den är så sann på nåt vis. Får tankar om jag o sambon skulle göra slut och det är precis så som dom jag skulle känna. De får den rätta känslan i låten. Den där paniken som säkert skulle finnas om man blev lämnad och hur man skulle hantera den. Det är då jag stannar upp och verkligen känner efter hur mkt jag älskar min fästman. Det borde nog alla göra nån gång ibland. Verkligen känna efter hur du tror du skulle må om han lämnade dig nu! Jag skulle inte klara mig alls, då menar jag psykiskt, säkert fysiskt med. Ingen i hela världen har fått mig att känna så som jag gör för honom. Finns ingen i hela världen som får mig att känna mig på det sättet han får mig att känna. Han får mig hel på nåt vis. Han har lärt mig så mkt om allt. Hans sätt att tänka och vara passar mig perfekt. Jag var bara en liten tom tjej som inte visste mkt om världen förutom att vara slarvig och skita i nästan allt för jag hade inget att leva för typ. En tjej som hade självförtroendet under marken nånstans. Han plockade fram det sakta, men säkert. Fick mig att känna mig speciell. Gav mig fina komplimanger som jag nästan höll på att dö av för jag blev så generad... jag söt... nähä  du, du måste menat nån annan... eller? Nähä det var mig du mena!!!
Så som han får mig att slappna av och skratta med.
Varje gång jag och han är själva, typ om lillen är hos mormor så är jag och han som vi var innan vi fick barn. Sådär barnsliga och fjantiga. Pratar i munnen på varandra hela tiden. Kittlar varan och busar. Samtidigt som det blir allvar och vi hånglar upp varan mot nån vägg.... mmmm!!
Vi älskar verkligen varandra och det märks de få gånger vi får den där ensamma tiden ihop. På veckorna när huset är i full gång orkar man liksom inte "älska" varandra på det sättet. Respekten finns ju där men inte det där ömma, mysiga. Vi alla försöker varje kväll, men man är så trött då.

Jag längtar till den dag vi gifter oss och jag får vissa hela världen hur mkt jag verkligen älskar han. Jag ska försöka att berätta för honom i minsta detalj hur mkt han betyder för mig inför ALLA!!!!!!
Han är mitt allt den där Johan!

Stanna upp nån gång i bland och känn efter. Ta inget eller ingen för givet!!!!!!

Kram på er!


TRÖÖÖÖÖÖTT

Jag är så himla trött idag. Tror att det beror på att jag inte kunnat sova bra på så många nätter. Nån gång ska det väl slå tillbaka.

Jag har lagat mat, men inte tagit hand om disken.  Varför är det alltid den som lagat maten som måste göra det??? Varför kan inte de som ätit göra det???

V 27 går jag in i dag. " bara" 13 veckor kvar. De kommer nog gå skit sakta. Vill bara att bebis ska komma ut, UT!!!
Den rör på sig nästan hela tiden nu, den är mest stilla när jag rör på mig. Fast så är det väl med alla bebisar?

Hörs imorgon

Slappa

Igår blev jag sådär sugen på att baka igen. Jag drog fram dibetes bakboken och började kolla. Mums... massor av gott!! Det gick bli frukost frallor och ingefäraläng. Dom blev så bra fast man hade sötningsmedel i.

Idag är jag bara hemma och slappar. Det var ett tag sen jag var helt själv och gjorde det!!! Sköönt!

orkar inte skriva mer då jag ska slappa.

Regn ovanligt!!!

Regn och åter regn!!!!!! Undrar hur mkt der egentligen har regnat under augusti och nu september. Det känns som det är massor. Så här tråkig höst är länge sen jag vart med om. Hade ju varit lite kul att kunna vara ute och leka de dagar lillen är hemma från dagis, men det går ju inte!

Idag har sambonsagt att han ska hålla på med badrummet, och det är inte en dag för tidigt. Hoppas han gör det nu bara! Jag vill ju gärna ha ett helt och fint badrum. Med badkar, en toa som går att spola i, ett handfat, en spegel som jag kan stå och sminka mig vid ist för att sitta på golvet i vardagsrummet framför speglen där!



jahopp!

Idag är det fredag igen och jag tycker att veckorna går fortare och fortare, men ändå såå sakta när jag tänker på graviditeten. Jag vill sååå att bebis kommer ut, jag längtar sååå mkt efter h*n....många så´n.....
Den verkar vara i nån vilo period nu de sista dagarna för den rör bara lite på sig. Jag tror ju inte att det är nåt konstigt med den, men ändå så blir man lite halvnojjig..... nu sparkar den bara för att jag skriver om den!
Annars idag händer väl inte så mkt verkar det som. Lillen kollar lite på tv nu. Jag tänkte vi skulle försöka göra nåt roligt idag, med vädert var så tråkigt ute så det blir kanske att dra fram målar saker eller leran!

Ska försöka mig på att baka en sockerfri sockerkaka i helgen. Se hur det går, tror egentligen att det inte kommer bli så bra, men man måste ju prova.
Hörs senare  HEJ!!

Ska jag berätta nu då!



Vattengympan gick bra. Hoppas jag har nån träningsvärk imorgon för jag tyckte jag tog i rätt bra idag.
Efteråt ringde jag mamma, men hon var inte inne i stan och josse svara inte så jag åkte till Åby-konditoriet och köpte med mig en räkmacka och en prinsess-bakelse. Det är säkert jättebra att käka efter en träning men men....jag är ju gravid och blier sugen på saker rätt så fort!!!

Pappa och Annelie kommer senare på en fika. Har inte sett dom på ett tag så det ska bli trevligt!
Imorgon är lillen ledig från dagis så vi får se vad vi hittar på för skoj imorgon.

Snart vattengympa

Åker snart igen till vattengympan. Det ska bli så skönt. Jag ska ta i massor denna gång för efter förra hade jag inte ens träningsvärk. Känner mig inte lika genarad denna gång heller. Alla tjejer såg ju ungefär lika ut som mig. Små mulliga och gravida.....haha.... vilket gäng!!!
Ska bara lämna av lillen först på dagge. Måste hinna ta ut pengar med för man måste betla med jämna pengar!
Men jag skriver mer sen när jag är hemma igen!!
HEJ!


ARG!

Just nu är jag så jävla förbannad!!!! Ingen verkar förstå att jag har ont i min rygg. Jag bad johan att ringa till lars och fråga om det var ok om jag städade ikväll när det är tomt på jobbet för då kan jag sätta mig och vila mer + att det känns så jobbigt att gå omkring och städa när det är folk där. Man känner sig som en jävla slav ta mig fan.!!!!!. Jag orkar inte hålla på i 1½ timme i streck utan att sitta och vila och det känns så pinsamt att sitta ner när det är folk där! Johan ringde och sa att jag skulle komma ikväll för jag känner mig i vägen. Men då ringer lars hit och säger att jag inte ska känna mig ivägen och att det är bättre på dagn än kvällen. Till honom och maggi kan man inte säga att man har ont nånstans för då är man en vekling. En som inte tar sitt ansvar..... Skulle jag säga att jag får ont i ryggen skulle de bara vifta bort det! Inget som helst stöd från johan heller.  Han sa att om jag skulle städa ikväll kommer han inte hjälpa mig för han har annat att göra...... Jag orkar inte snart!! Min rygg orkar inte!!!!!!! Jag är ta mig fan gravid och har mig själv att tänka på!!!! Jävla skit idioter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mejla!

Blev inte mkt till inlägg igår när sambon kom hem så där utan för varning. Jag var inne på att skriva om kakor och att det inte finns så många mat program om det!
Jag bakade vaniljhron i södags, de blev jätte goda, så goda att de redan är slut. Ska nig göra en större sats nästa gång. Sen är det ju det här med att två i min lilla familj av 3 har diabetes. Det är ju inte lika nöjsamt att baka då när man vet att de inte ska äta sånt. Tänkte kolla upp idag om hur jag kan gå tillväga med att mejla till tv 4. Ska banne mig göra det på en gång!!!

Hej

KAKA!!!

Det märks att det börjar bli höst. Jag blir alltid lika sugen på att baka kakor då! Dock att jag måste tänka mig för nu när lillen har fått diabetes. Ska försöka hitta recept på nätet för sockerfria kakor!!! Jag tycker det är så dåligt att alla dessa mat program inte vissar med mat och bakning om diabets. Det är ju ändå sveriges största barnsjukdom. Ska fan i mig maila in till tv 4 eller nåt och be dom fixa ett mat program om diabets.........

Oj nu kom sambon hem och har kompat 1 timme så jag ska sätta på lite kaffe till han nu så kan vi fika lite!!!

Såå....hur var helgen då???

Jättebra!!!! I Fredags blev det som vanligt handla. Lördagen gick mest åt att sy då rå!!! 4 timmar effektiv tid. Jag gjorde det jag var tvungen som laga mat och hjälpa alex ett antal gånger. Annars satt jag bara. Sen blev den ju klar med! Fast jag måste redogöra en sak. Motivet som jag la upp på tomteni förra inlägget är bara en tagen bild som symboliserade att jag skulle sy, det är inte den jag gjorde..... så!!
Söndagen städa sambon och jag huset. Skönt!! Lillen höll på inne i friggboden som sambon fixa åt honom i lördags. Det har blivit som en liten lekstuga åt han. Han var där ute i timmar igår. Höll på att rita och lyssna på musik. Johan och jag tog med lite mellis ut till han och vi satt där och åt och pratade om vad Alex tycker om stugan. Han ville sova där i natt, men lite stopp i backen nu va....! Nog at du fått en stuga att leka i, men sova i den. nej... inte idag!!!

Hej

RSS 2.0