Ljus på tomten

När mörkret kröp på förut gick jag ut och tände lyktorna ute. Det blir så mysig stämmning även fast jag inte ser dom sen när jag är inne och det är ju synd!

Idag blev det korvstroganoff å ris... mums! Alex fick lite högt efter maten, får se hur han ligger imorgon.
Mamma och jag ska träffas på stan imorn å gå omkring en stund. Tråkigt dock att jag inte har några pengar att spendera... jävla a-kassan som inte skickar pengar till mig.....hmmm!!
Tänk om jag hade ett par tusen att göra sig av med imorgon... ååååååh. Jag skulle köpa mig en ny underlags kräm, lite bebiskläder, julklappar, och nån snygg tröja eller nåt till mig.
Hatar att inte ha pengar!!!
Funderar på att färga om håret till nån annan färg, men vet inte vilken.... vågar jag ta svart lila???
Vill även ha några roliga slingor med. Så hade jag haft pengar hade jag nog fixat det med hos frissan. Men vilken färg på slingor. Tänk om jag drog till med typ lite röda slingor eller nåt..... ähh, jag vet inte. men nåt måste göras med färgen på mitt hår!!!!

Nu ska jag sätta mig vid tv:n en stund!!!

Socialt!

Jag sitter här vid datorn, sambon vid tv-spelet. Vad sociala vi är idag. Fast det är rätt skönt ibland att inte behöva ta hänsyn på så sätt till varandra. Vi sitter nästan ihop varje kväll å pratar lite framför tv:n. Idag blev det inte så, men men !!!!

Jag gjorde fiskgratäng till middag idag, den belv jättegod. Dock vart det lite mkt sås i den så det rann över i hela ugnen. Alex tyckte den sakade så där.
Hann fick känning nu innan han skulle somna pga att han inte åt maten så bra. Jag hade precis borstat hans tänder när han säger att han var hungrig. Kolla blodsockret... 2,2mmol. Så det blev lite välling å en smörgås. Så jag hoppas att han klarar natten. Imorgon är det dagis igen för hans del. Jag hoppas det iaf. Han verkade lite hängig i förmiddags, men det släppte sen.
Jag älskar honom nåt så gud förbannat. Han är den bästa ungen på jorden.... ja iaf i 6 veckor till.
Jag har börjat känna mer å mer att bebisen kommer blir lika älskad. Jag hade mina tvivel för ett par månader sen. Att jag inte skulle kunna ha 2 att älska så mkt som jag gör med Alex, men det är nog så för alla tror jag innan bebisen föds. Åhhh, vad jag längtar efter den å det gör Alex med, han pussar å pratar med magen minst 1 gång per dag. Det är så sött. Johan har nog börjat fatta mer å mer att jag inte orkar lika mkt längre. Kan f-n kknappt andas nu bara för allt är så ihop tryckt i magen...... gud, vad jag tjatar!!!!

Skriver nog mer imorgon! KRAM

Vissa dagar!

Vissa dagar har man liksom ingen lust att skriva, men man känner sig tvingad. Ska det vara så med bloggar???? Ähh, skit samma. Nu skriver jag ju!

Tycker det var uselt att LouLou åkte ut ur Idol i fredags, hon är ju ascool å bra. Den där Johan hade ju kunnat fara nånstans där pepparn växer. Förstå hur många små flickor som röstar på honom. Jag ska med börja rösta nu på fredag. Visst är jag vuxen...... hmmm. nja!!!! Alex å jag sitter som klistrade varje fredag och glor på Idol!! Diskuterar vilka som är bäst osv......

Idag var vi på kontollen för Alex´. Hans HBA1C har sjunkigt. Nu låt det på 6,3 förra gången 6,7. Det är ju bara drygt 1 månad sen vi var där med så man ser ju att det är på god väg. Är så glad för då slipper han ju börja med måltidinsulin...... HURRA!!!!

Annars inget nytt??? Nähä, men då avslutar vi där då........ frågor??? Ingen??? Men då säger vi tack för idag, slut för idag!!

KRAM

Kaffe tack!

Jag eller vi kom hem nyss från mormor. Vi var där en stund idag. När jag höll på att plocka ur diskmaskinen var den nån som viska kaffe i örat på mig, jag vände mig om men ingen var där.... scarry! Sen belv jag så kaffe sugen så jag var bara tvungen att säta på en kopp. JAg som aldrig dricker kaffe när jag är själv.
Jag tror jag vet vem det var som viska i örat på mig, det var min graviditet... det måste det vara. JAg hgar inte fått nåt craving på nåt än så jag hoppas att det inte blir kaffe. Clementiner var det ju med Alex. Hoppas det blir det nu med!

Kaffe var det ja.... så nu sitter jag här med en kopp kaffe och skriver.... mysigt!

Ikväll är det idol å allt som följer med en fredag!!!!

Hösten är här...... jasså!

Nu har jag precis varit och hämtat Alex från förskolan. Han har verkat haft en bra dag. Idag var en sån dag som de var ute hela dagen. Förskolan har väldigt mkt utomhus pedagogik och nu i november kommer det byggas ett vindskydd och en eldstad där de stora barnen ska laga mat 1 gång per vecka. Själva förskole-gården är precis vid skogen och inga vägar i näsheten som barnen störs av. Gården helt perfekt!!!!! Allt är perfekt med förskolan. Fröknarna ställer upp till 110% och de är väldigt flexibla. Jag ska nog fasen skicka in dagens ros till dom. Eller kanske köpa nåt fint.
Vädret har varit alldeles ypperligt idag, solen har stuckir fram näsan och man riktigt känner höst doften. Alla löv som rasar till marken och idag när jag var på förskolan en stund såg det så kul ut när barnen lekte bland löven. Man kommer ihåg själv hur kul det var. Hade jag inte varit gravid med en ap-stor mage i vädret hade jag vart med och lekt där.... garanterat!!!!
Helgen närmar sig oxå nu med stormsteg. Hela denna vecka har gått fort. Fredag redan imorgon. Vad ska vi hitta på då????? Förra helgen var i på busfabriken på lördagen och söndagen var vi på toy´s r us, de öppnade förra torsdagen här i stan. Alex fick springa runt i affären i nästan 1½ timme och visa vad hna önskar sig till jul! Det blev en del att skriva upp med priser och så!

Helgen ja.... just de. Det absolut sista i badrummet ska bli klart! Sen blir det nog att pyssla lite ute i trädgården innan vintern. Som typ plocka in lite möbler och sånt som inte ska stå framme. Är det nu i helgen man ställer om klockan??
Jag ser verkligen fram emot att få ha alla mina pojkar hemma och bara vara med varandra!!! I love them!!

Bebisen sparkar å far i magen nu vill jag lova. 33+1 idag. Inte långt kvar nu. Har redan tvättat upp lite bodys å så till den. Ska ta itu bilbarnstolen och tvätta upp den med. Johans bror lånade den och den var full med katthår som måste bort innan bebis sätter sin lilla rumpa i den.
Sen måste jag leta reda på overallen med!

Skriver nog lite mer sen!! KRAM

Nu så kom ett inlägg igen

Några dagar sen jag skrev, men jag har inte riktigt haft lust!!!

Igår åkte vi med mormor till Ekhöjdens äldreboende. Det var liksom dags nu. Hon blev jättearg när vi berättade det, men sen verkade hon acceptera allt. Dock var hon väldigt deppig och sa inte så mkt sen på hela förmiddagen där.
Jag ska ev till henne imorgon. Fast jag vill inte ha med Alex då. Tänkte åka dit själv dit tills hon anpassat sig lite.
Tycker det känns bra samtidigt som det är jättejobbigt, det är så defenitivt nu.

Sen har det hänt lite andra saker som bara gör mig arg. Det finns en person på denna jord som har riktigt allvarliga problem med sig själv. Hon blev arg i veckan och började herja IGEN. Nu i förmiddags fick jag reda på att hon är på psyk... jaha av vilken anledning?? jo hon vill inte leva längre....... säger en självmordbenägen människa nåt sånt?? Har alltid trott att de bara tar livet av sig utan nån annans vetskap.
Grejen är den att hon vill bara ha uppmärksamhet. Hon klarade inte av vad som hände i veckan och då tar hon till de här medlen... inte klokt. Hon är bara ute efter uppmärksamheten och det vet jag. Hon mår inte dåligt hon blev bara lite stöt av vissa saker jag och andra sa till henne!!!!
Jag är så jävla trött på hennes sätt att bete sig, när ska hon växa upp och börja göra nåt med sitt liv. Hon har ju för f*n barn.

Att bli gammal... nej, tack

Var hos mormor idag en sväng på förmiddagen. Mamma å lillbrosan kom med! Alex tycker så mkt om Patrik det syns verkligen, patrik leker med Alex fast han inte riktigt vill tror jag, men kul verkar de ha ändå!

Mormor har blivit så krävande. Det första hon sa när jag kom var att när hon vaknade kl 06 imorse så var ju inte mamma där (min mamma alltså) och hjälpte henne. Så hon gick och la sig igen. Jag berättade att mamma skulle komma idag och mormor typ svarade i nåt i stil med att det var på tiden.
Mormor kom hem från sjukhuset i förrgår och igår var inte mamma hos henne och det fick mamma minsann veta när hon kom.

Min mamma bor utanför Söderköping och det blir många mil att åka fram å tillbaka, med det förstår inte mormor. Jag börjar se på mamma att hon snart inte orkar längre. Hon gör allt för mormor, hon handlar åt henne flera gånger i veckan för mormor äter upp allt hon köper på en gång och ringer sen å gapar på mamma att hon inte har nån mat eller fika-bröd. Hon minns inte att hon ätit upp det.
Mamma handlade senast i förrgår till mormor när hon kom hem. 2 pkt mazariner och 1 pkt ballerina 2st 1½l läsk. Alla kakor var uppätna och mormor var tokig på mamma att hon inte handlat åt henne.  Mamma började leta i köket efter allt för inte kan mormor äta upp allt det där på knappt 2 dagar, men det måste hon gjort då inget fanns. Mormor minns det bara inte.
Hoppas biståndhandläggaren hittar nåt boende åt mormor snart för det här håller inte i längden. Hon klarar sig inte längre själv och hemtjänsten går faktiskt inte att lita på då det hänt ett par incidenter.
Jag städade hennes badrum idag för där inne var både det ena å det andra. Hennes hygien klarar hon inte alls!

Jag hoppas att allt kommer bli bra i slut ändan för allas skull. Speciellt för mamma för hon kan inte hålla på så här för då orkar hon inte mer. Hon har nog med sig själv.

                                                                                           
Ja, ni inte vill man bli gammal!!!
Inte jag iaf!

Tant visdom!

Tog bort min högra visdomstand i dag i överkäken. Bedövningen har precis släppt och det börjar smärta mer å mer. Fast inte så mkt som jag trodde det skulle göra. Lite svårt är det att öppna munnen så det blir en tyst kväll hemma hos familjen Petersson/Thornestedt.
Det gick jättebra att ta ut tanden. 4 sprutor med bedövning och sen 2 minuter till att ta ut tanden. Jag trodde att hon skulle behöva dra och slita, men den lossnade jättebra och satt inte alls hårt sa hon. När hon visade mig tanden blev jag jätte förvånad...... fasen så stor den är. Jag frågade med en gång om man fick ta med tanden hem, det fick jag!
Sen vad jag ska ha den till vet jag inte. Den har liksom ingen fuktion längre och har nog aldrig haft.

-Goddag, tant visdom. Hur är det fatt idag?
-jo tack, det är bara bra. Fast jag har inget gjort idag. Det har jag inte gjort sen jag föddes. Jag är helt värdelöööööhööös.....snyft!
- Men tant visdom så illa är det väl inte? Eller
- Johoo, det är det.

Förstå att alltid behövt känna så. Tycker nog jag ska lägga tanden i nån fin ask så hon får känna sig lite speciell och kanske känner att hon haft nån slags mening med livet!!!

Jaha, där stack fantasin iväg igen.

Det konstiga med mig var att jag var inte rädd, men min kropp kunde jag inte kontrollera riktigt. Jag började skaka hej vilt i stolen och de frågade om jag skulle klara av det. Det kändes jättekonstigt att inte vara rädd men ändå skaka.

Vi hörs!! KRAM

Jag blir författare! NJA!!!!

Mormor blev hemskickad idag. Sjukhuset ringde mamma och säger att hon får komma och hämta mormor så snabbt som möjligt. Mamma blev helt paff..... men men...... vårdplanering då???
- Ähh, nä det blir ingen, får hon till svar.
- Nähä, och varför inte då då? Jag har ju sagt att mamma  inte kan bo själv i detta läge och att vi väntar på boende.
- Ähh, det står inget om det i våra papper.
- Men så bra då, sa mamma!! Jag kan ändå då inte komma på en gång då jag måste förbereda hemma hos henne, måste handla mat och så eftersom hon inte varit hemma på 2 veckor. Så det dröjer nog en stund!! HEJDÅ!!!

Alltså, vad tänker sjukhusen med?? Kan de verkligen bara skicka hem en tant på snart 83 år som har blivti dement och inte kan ta hand om sig själv? Vad hade hänt om mormor inte hade oss. Hade de bara skickat hem henne och tagit förgivet att hon själv skulle ringa till hemtjänsten och säga att nu är jag hemma kom å ta hand om mig igen!!
Herregud, vilka idioter.

Vid 1700 ikväll ringde mormor och var jättglad över att hon var hemma. Sen vid 19:00 ringde hon igen och säger samma sak. JÖSSÖS!!!! Det var ju bara att låtsas som ingenting. Ringer hon ingen så svara vi inte!


Det där med att skriva nån läskigt bok har verkligen satt sig på hjärnan. Har gått hela eftermiddagen och tänkt på det! Vad skulle man kunna skriva om?? Mord.... nja, det gör ju alla! Såna där gudsföreningar där prästen blir tokig........ just det ja, det hände ju på riktigt för inte så många år sen! Spöken?? Ska gå å fila på´t lite!

Skulle ju vara as-tufft att få ut en bok som man själv gjort och som folk verkligen läser. Undrar hur många som bara gör en bok och publicerar och sen ingen mer. Typ att inspirationen bara räckte åt 1 bok. Det är nog rätt många!
Undrar hur mkt en författare får för varje såld bok?  Det beror kanske på hur känd författaren är och hur känd boken blir. Måste man alltid bli känd för att ta skrivit en bok, är det det folk strävar efter eller är det bara nåt de vill få förmedlat??? Jag vill nog inte förmedla nåt utan bara skriva en bra bok, sen om man tjänar en hacka ska jag väl inte hymla om.                    HALLO, Anna!! Vakna........
Jaja, detta kanske är mer omständigt än vad jag tror. Sen måste man väl hitta nån utgivare med...... mkt att tänka på och jag som ska ha barn snart har nog med saker nu!!!!
Fast det skulle vara coolt!

"i am legend"

Ska snart åka och hämta lillen på dagiset.
Efter jag hade städat så satt jag på filmern "i am legend". Fasen vilken bra film och väldigt otäck. Skulle aldrig klara av att se den på kvällen innan sängdags.
Ni som har sett den vet ju vad den handlar om ni som inte har gjort det bör se den.

Tänk er själva ett virus som sprider via luften och direktkontakt. Fy! Tänk att tro man är den ända i hela världen och sen är det bra "de andra" som bara kommer fram på natten. Jag hade nog knäppt mig själv för länge sen!
Tänk om nåt sådant skulle hända på riktigt, hoppas det gör det när jag inte lever längre.
Blir verkligen jätteinspererad att skriva en bok om nåt hemskt.... tålls att tänka på medans jag far iväg efter lillen nu.

hej!

123 kör

Jahopp, idag är det onsdag och jag fastnade framför datorn IGEN!!!! Hade tänkt att städa lite idag, ska bara komma igång! Dagarna har börjat kännas väldigt långsamma de sista veckorna. När jag precis blev arbetslös gjorde jag massor hela dagarna. Nu är det mer en stor suck av att vara själv hemma. Jag vet ju att det är nu jag ska njuta för snart så kommer storken, men det är lite svårt liksom. Om jag tar tag i vardagsrummet idag + köket så ska jag väl vara nöjd med min dag.... eller?? Har sådan lust att ta fram alla babykläder nu, men det vill jag inte fören det är städat! Det kanske till o med är lite tidigt. Tänkte den tanken igår med, men det blev aldrig av.
Tvätten måste tvättas med, men jag orkar inte bära ner tvättkorgen för trappan, är oxå rädd att ramla nu med. Glömde be johan om det igår.  Så om jag nu efter detta kliver bort från datorn ankar ut till vardagsrummet och börjar städa...... det ska väl inte vara såå svårt.

123....kör!!!!!!!!!!!

Karlar ...... åhh!

Han har fått mat på bordet när han kom hem, satt sig sen framför tv och spelade tv-spel i 2 timmar. När jag sen märkte att han höll på att avsluta frågade jag om jag fick lite massage i svanken då jag har gått o haft så ont hela dagen. Han höll på att skita på sig när jag frågade. - Vadå!??? Du ser ju att jag ska gå härifrån och tänkte gå ner i källaren och städa där nere och så kommer du å frågar om jag ska massera dig. Glöm det!!!!

Jag började grina och sprang in i sovrummet. Han fattar verkligen inte hur ont jag har haft det idag. Är det för mkt begärt att fråga en sån sak???? Jag vill inte hålla på att klaga över min jävla rygg hela tiden, men det kanske är dags att göra det varje dag hela veckorna för att han ska fatta att jag har ont! Gå omkring och sucka och stöna över hur jobbigt allt är och att jag egentligen bara vill lägga mig i soffan och sova bort ett par timmar ist för att stå i köket och laga mat till honom.
Ju mer jag skriver nu desto mer arg blir jag på honom. Han ska bara veta hur jobbigt det är nu. Magen är i vägen hela tiden, jag kan knappt böja mig ner och ta upp nåt från golvet när jag tappat det. När jag ska sova får jag ligga med kuddar mellan bena och vaknar varje gång jag ska vända på mig! Kan knappt skita för jag är så trög i magen, kissar konstant, fötterna svullnar på kvällarna, det tar 3 minuter att få på sig strumporna typ, kan inte raka bena för jag kommer inte åt och murran ska vi inte ens tala om....urskog!!!

Ska f*n i mig stoppa en ryggsäck med 9 liter mjölkpaket som han får gå å bära på en hel dag och då kommer han lindrigt undan. 9 kg är nämligen det jag har gått upp under graviditeten.




Duschen är äntligen klar!

Som jag har stått ut med att inte har ett fungerande badrum på 7 månader..... FATTA 7 månader!! Idag blev äntligen duschen, handfatet, och spolningen på toan klar. Vi kan äntligen spola på toan utan att springa ut i köket och hämta vatten där. Vi slipper åka till sambons föräldrar och duscha där och vi slipper borsta tänderna i köket.
Gissa om jag är glad!!!!! Nu inser man hur bra man har det egentligen och jag inser hur folk i fattiga länder har det......usch!!!   Jag ladde badrummet med nya fina handukar och badlakarn. Satt tandborstarna på rätt ställe och hoppade in i duschen.... åhhh......varmt vatten.....ånga......tvålen som jag har sparat till detta tillfälle.......gud,vad skönt..... ahhhhh!!
Jag hade lätt kunnat stå där än om vi inte hade lite ont om tid. Ser nu att jag hade kunnat stå där åtminstonde 10 minuter till då jag har tid att sitta här och klockan är ändå bara 14 och vi ska vara där 15. 
Det som fattas nu i badrummet är sista fogen på golvet och listerna i taket och sist med inte minst ett badkar.
Ska föresten ut på blocket efter jag skivit klart här å kolla om jag hittar nåt!!!

Hade bra!!! 

Idag är det 85-årskalas

Min kära lilla farfar fyllde 85 i torsdags och vi ska fira honom idag. Han tror att alla typ glömt bort honom....... men se det har vi inte!!!! Kusiner ifrån stockholm kommer och massa andra..... hehe!! Tror gubben kommer ramla av pinn när han ser oss alla. Jag älskar att överaska så där! Fattar 85 år... det är länge det. Så vid 15 idag bär det av hem till pappa där farfar tror att vi bara ska ta en liten fika med honom bara pappa å min familj. Men där är ju ALLA!

Sen imorgon hämtar vi honom runt 14 och drar med han till Getå och äter en härlig buffé. åhh, vad glad han kommer att bli.
Jag har köpt en bukett blommor som man alltid ska ha när man fyller år. Sen är det ju lite svårare med presenten. Vad köper man till nån som har allt och inte behöver med än egenligen sin familj runt sig???
Så jag ska köpa en liten blandning av lotter och skraplotter, det älskar gubben.

Sen idag blir duschen äntligen klar. Så jag kan duscha hemma för första gången sen mars. ÅHH, vad jag längtar!!

Hörs då!

Tänk på kärlek



KÄRLEK

En kär- lek. Kärlek är något vackert något dyrbart som man lätt tar förgivet efter ett tag. Alla har rätt till kärlek oavsett åt vilket håll den lutar åt. Det finns så många olika kärlekar. Kärlek för sin älskade, kärlek för sina barn, föräldrar, för hobbys. Har ni nån gång stannat upp ifrån något och bara känt efter hur mkt ni älskar nån??
Det gjorde jag senast igår. Det liksom sköljde över mig hur mkt jag älskar Johan. Jag fick tillomed den där pirrkänslan man hade när man var nykär. Hur härligt som helst. Jag tycker det är så viktigt att man nån gång bara stannar upp å känner efter.
Jag och Johan har varit tillsammans i 5 år i November och det är väldigt lätt hänt att vardagen tar över och tjafset kryper på en. Man tjafsar över onödiga saker som egentligen inte har nån betydelse alls. Inte fan ramlar himlen ner bara för disken inte är inplockad. Det är så viktigt att ha kvar den där vardags kärleken fast man har varit tillsammans länge.
Det bästa som finns är våra 5 minutare som vi kallar det. Vi kollar vart lillen är...... om han är sysslosatt, är han det tittar jag å Johan på varandra, springer in i sängen, lägger oss, håller om varandra och bara ligger där...... i 5 minuter.
Oftast hinner lillen märka att vi liksom slutade med det vi höll på med och kommer in och "förstör". De gör han genom att slänga sig mellan oss så vi får släppa varan. De minutrar vi hinner få själva är väldigt dyrbara, det är kärlek samtidigt som när lillen brakar in mellan oss är kärlek... för mig hör allt likson ihop.

Jag älskar verkligen kärleken.
Jag har börjat inse att livet går alldeles för fort för att inte visa kärlek, för mig har det blivit så viktigt att säga de saker jag känner, för gör jag inte det och det förblir osagt så skulle jag aldrig förlåta mig om det hände nåt en dag och jag har inte kunnat säga det jag så gärna hade velat!
Vi säger inte så ofta att vi älskar varan, gör man det ofta blir det liksom inte samma effekt på det. Sen när vi väl säger det betyder det så otroligt mkt. Vi vet ju ändå att vi gör det.
Till lillen säger jag det oftare, men han är ett barn och måste få bli bekräftad med. Han går och säger det till oss i tid och otid, han kan säga det hundra gånger på en dag jag tröttnar aldrig på det orden från honom.

Nu kan jag inte skriva mer om kärlek för då orkar ingen läsa det här. Tänk bara ibland på kärleken och kom ihåg vad den betyder för dig!

KÄRKEN ÄR LJUV

Josefin kommer ikväll. Som jag har väntat.

Sitter på msn nu samtidigt nu och övertalar Karin att skita i jobbet och ta emot sin man från kalix imorgon...... tror det gick!!!! Klart att hon ska vara hemma imorgon å ta emot han ist för att jobba till 3 å låta stackarn gå omkring på stan från nio på morgonen till 15.... inte klokt jue.
Stackarn hittar ju inte ens i stan, han är från norrland... inget ont mot dom stackarna. Kallt kommer han nog inte tycka att det är. Det kanske är rena rama riviäran här.... vad vet jag!!!
Tänk att få bli ihågkommer som tjejen som såg till att en person här i världen fick uppleva blommor på perrongen.
Nu är det bara upp till Karin att se till å görat med. Allt hänger på henne. Hon vill väl inte förstöra en mans drömmar...... ja och mina.

Kaffe Full?!!!

Idag har denna dag gått ut på att dricka så mkt kaffe med Millan som möjligt..... trevligt prick den där Millan!
Hon kom hit runt 10 eller nåt och gick vid typ 16. Så det blev många koppar kaffe och prat. Kanske mest från min sida, men dom som känner mig vet ju hur mkt jag kan prata... hehe!! Vi pratade om allt typ. Liv innan det man har nu, barn, skolor...... jaja, men det kanske inte ni är så intresserade av att veta.

Lillen har mått helbra idag iaf. Babblat på som vanligt och sköt sig bra. Han tyckte nog jag var rätt så tråkig idag när jag har suttit i köket så länge å gaggat.

Efter Millan gick kom jag på varför jag var så yr i bollen. Just de ja..... har ju inte ätit nåt idag å bara druckit kaffe...... BRA, Anna!
Så det var bara att ställa sig vid spisen å laga mat. Sambon kom hem vid halv 5 å vi åt.
Nu sitter jag här och känner att jag inte är ett ett dugg trött å denna dag har gått väldigt fort.
Går tiden fortare när man har kroppen full av kaffe???? En sak är säker i alla fall..... jag lär inte somna som jag brukar ikväll. Ögonen står mest ut ur skallen.
Ska kanske ringa Millan igen å fråga om vi ska ses över en kvällsfika? heheh nääää, förstå då hur det skulle kunna gå! Två galna kärringar som inte kan sova på 3 dagar eller nåt!! Nej, det går inte!

Men jag lär väl vara här inne senare om inte annat så vi hörs!!! Sova??? vad är det???

Kräks och städa

Lillen får vara hemma idag. Han kräktes igår hos mamma. Jag satt honom i bilen å åkte direkt hem å han däckade. Väl hemma efter en nervös resa (ja ifall han skulle spy i bilen) så mådde han skit bra sa han. Han var hungrig och åt mat och var jätte pigg........ konstigt! MEN..... senare på kvällen när han skulle sova kom sambon med han å säger att han känner sig varm och 2 minuter senare urkääääääääääääää orgurklääääääääää....... å inte igen!!!!
Sen när det var klart så mådde han bra igen å somnade

Nu på morgonen vakande han tiptop igen. Gav han en snäll frukost så nu är det bara vänta å se....

Tänkte försöka samla kraft till städning idag... det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. att jag är så larvig å inte håller ordning när jag är hemma hela dagarna. Vil kunna känna att jag kan bjuda hit folk när som utan att känna press att man inte har städat!!!
Så jag ska bara äta frukost å sen på med städhandskarna å köra... bara ryggen håller.    Jo, föresten jag möblerade om helt själ

Orka städa hela tiden

Idag har jag dammat av hela vardagsrummet...... *pust*   Det behövdes efter allt damm som har kommit ifrån badrummet när vi hållt på o renoverat där inne! Ville fixa i finrummet med, men orkar fan inte. Det är tvätt där som måstes tas hand om först och jag orkar inte med tvätt idag. Det är alltid tvätt...... tvätt tvätt tvätt!!
Tänk om man hade nån som gjorde tvätten åt mig¨då skulle jag inte ha några som helst problem att städa.
Eftersom vi inte har nån bra tvättstuga än måste tvätten hänga inne i finrummet.... BLÄÄ!

Vill liksom bara att allt skulle vara undan plockat och sen så kunde jag bara små fixa lite genom att damma, möblera om i hyllorna och byta plats på blommor å sånt. Inte hålla på att plocka undan i två timmar innan man kan göra nåt sånt!

Sambon å lillen är iväg till returpukten och slänger skräp, det blir en del när man renoverar. Tar bara väldigt lång tid, men nån gång är del väl klart. Idag gick badrums spegeln sönder när vi skulle hänga upp den.......åhhhh, så jävla typiskt. Har lyckats hålla sig hel såå länge o sen när vi ska ha upp skiten går den sönder. Så det är bara att fixa en ny som antagligen kommer ta extra låång tid!!


Orkar inte skriva mer!!! HEJ


Akuten!

Hann bara hem efter jag lämnade lillen på dagis när min mamma ringde och sa att mormor är sämre och måste till akuten. Jag smällde i mig en macka och drog till stan för att träffa mamma hos mormor.
Väl där finns ingen kvar av hemtjänsten ingen ssk..... jaha!?  Mormor ligger i sängen alldeles utmattad.
Hemtjänsten hade gått bara för de visste att vi skulle komma.... jaha, men vad sa dom då? Det visste ju inte mormor då hon var så trött. Kräkts hela morgonen.
Vi ringde efter en ambulans och de kom efter nån halvtimma. 3 killar kom upp i lägenheten. Mormor blev alldeles paff! De tog bltr det var 80/40.... oj, vad lågt! SAT gick inte ens att ta då mormor var så kall om händerna. Hon frös så hon skakade. De tog med henne upp till sjukan och mamma och jag åkte efter. Innan vi låste mormors lägenhet började mamma att gråta, sa till mig att hon var glad att hon hade mig och inte visste vad hon skulle göra utan mig. Gissa om jag blev glad. Det är alltis skönt att höra sånt av sin mamma!
Det gick fort att komma in till doktor med. 1 timme väntan bara och det tycker inte jag är så farligt! Doktorn var asbra. Såg till att mormor kommer få det bra där och körde med de sura sköterskerna...hehe!
Han sa dock nåt som fick mig att bli lite rädd och ledsen. Han sa att vi får se hur länge hon orkar med! ORAKR MED??? Vad då?
Allt känns bra iaf och vi får inte måla fan på väggen än!!

RSS 2.0